Ik help jouw bedrijf excelleren

Wil je moeilijke KPI's of gewoon meer winst?

Op zoek naar iemand met 30 jaar ervaring? Sorry, maar toen was ik nog niet eens geboren. Op zoek naar iemand die voor slechts 150 euro per uur ‘ja’ en ‘amen’ zegt? Misschien moet je dat geld gewoon aan een goed doel schenken. Vind je het leuk om een meid in te huren maar ga je toch niet luisteren? Klik rechtsbovenin op het kruisje.

Laten we eerlijk zijn, ik ben Veroniek Pieper, en als je zoekt naar een partner die als CEO bij bedrijven zoals ABN AMRO heeft gewerkt, dan ben ik dat niet. Ik stond daar een heel aantal schalen onder. Maar als je zoekt naar iemand die gewoon alles ziet wat er speelt (en helaas misgaat) in een bedrijf, een passie heeft voor ondernemen, een schat aan ervaring in strategie, marketing, AI-implementatie en teamcoaching heeft, en de vastberadenheid om jouw bedrijf te laten excelleren door gewoon pleuris hard samen te werken, dan zit je goed.

Mijn focus ligt op het snel behalen van resultaat door de pijnpunten in jouw bedrijf bloot te leggen. Of het nu gaat om een niet functionerend team of een marketingstrategie die echt om te huilen is. Verwacht bij mij geen vermoeiende 500 pagina’s met termen die eigenlijk niemand begrijpt maar wel leuk klinken en rapportages die je toch nooit gaat lezen en implementeren. (Maar als jij denkt jouw collega’s beter te kunnen “engagen” door een rapportage vol met KPI’s en ROI’s kan ik stiekem met ChatGPT prima zo’n rapportage voor je schrijven hoor). We gaan gewoon met de mestvork door de problemen heen en pakken ze bij de wortels aan. Klinkt pijnlijk, valt mee hoor. Ik kan ook wel lief zijn (soms, zegt mn vriend). Samen werken we aan praktische oplossingen die direct impact hebben. Geen concessies, geen goedkope trucjes, alleen eerlijk, toegewijd en pleuris hard werken.

Wat ik kan

Ik fiks het gewoon. Graag zonder teveel dure vergaderuren. 

Marketing

Van strategie tot socialmediabeheer. Van website tot mailfunnels. 

Zorgen dat jouw personeel wel goed gaat functioneren

Doe ik bij de paarden; met behulp van paardencoaching. Klinkt zweverig? Nee hoor. Je staat dan met beiden benen op de grond uhh, of misschien in de paardenmest. 

Strategie

Ik kan hele ingewikkelde taal spreken en alle KPI’s goed laten alignen. Echter kunnen we ook gewoon zorgen dat we de strategie zo opstellen dat jouw medewerkers het ook snappen. 

Projectmanagement

Wil je het gewoon goed geregeld hebben? Van een event tot een meerjarenproject. 

Zorgen dat je personeel werft. En dat ze blijven.

Krapte op de arbeidsmarkt? Onzin. De jonge generatie heeft gewoon geen zin meer naar grijze plafondplaten te staren. En nee je overtuigd ze niet meer met jouw fantastische pensioenregeling want ze blijven toch niet langer dan 3 jaar. Tenzij je mij even advies vraagt natuurlijk ;).

Gewoon even leuk sparren en netwerken.

Wel het liefst buiten. Kan niet zo goed stilzitten.