It's me, Veroniek!

Ik doe alleen nog maar wat ik leuk vind. Note to self: nooit meer staren naar grijze kantoorplafondplaten.

Ik kom uit Dieren, en de naam van die plaats past perfect bij mijn passie – paarden. Als kind was ik al eigenwijs en altijd bezig met mijn eigen ding. Op school deed ik net genoeg om mee te komen, maar mijn hart lag altijd bij paarden en ondernemen. Elke vrije minuut bracht ik door op stal of met mini-ondernemingen zoals heitje voor karweitje ūüėČ

Toch “succesvol volgens het boekje”¬†

Na mijn gymnasium besloot ik het praktische pad te volgen en ging ik naar de hogeschool. Ik koos voor een combinatie van paardensport en bedrijfskunde omdat daar mij passie echt lag. Ik begon met werken bij ABN AMRO, en na het afronden van mijn HBO ging ik toch maar voor mijn master papiertje op de uni: een deeltijd master in management aan de Open Universiteit. Hiernaast was ik zeer actief in de paardensport. Mijn carrière ging volgens anderen erg goed; op mijn 25ste beklede ik al een MT-functie, reed ik een dikke auto van de zaak en bezat ik niet alleen mijn eigen huis maar ook mijn eigen paarden. En nee, die zijn niet betaald door een rijke vader ;).

De sprong naar ondernemerschap

Ondanks dat ik volgens anderen een droomcarrière had bleef er altijd iets knagen. Zelfs met geweldige banen en alle voordelen die daarbij hoorden, was ik niet gelukkig. Ik had altijd al ondernemersbloed en naast mijn werk was ik erg actief in de paardensport en had ik de bittenshop.nl en paardencursusonline.nl opgezet. De omzet groeide exponentieel en uiteindelijk stopte ik Рtegen alle adviezen in Рmet mijn kantoorbaan.

Mijn passie en expertise

Mijn wereld draait nu om mijn passie voor paarden en mijn zakelijke kennis. Ik bied een scala aan diensten aan, van dressuurlessen tot marketingondersteuning en AI-cursussen. Teveel diensten zou een businesscoach zeggen; “je moet een dienst aanbieden”. Echter zegt mijn human design; “manifesting generator” wat anders; Google zegt over een manifesting generator: “Je hebt een passie om te werken, bouwen en cre√ęren. Wanneer je iets doet wat je √©cht leuk vindt en in alignement met je design leeft, heb je een oneindige bron aan energie tot je beschikking vanuit het sacral center. Waarom mag ik dan maar 1 ding doen wat ik leuk vind? Ik doe lekker wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. En toevallig zijn dat nou eenmaal verschillende dingen. Ik vind afwisseling namelijk top. En mijn overkoepelende motto is simpel: ik wil anderen helpen slagen.

Laten we koffie drinken (grapje)

Grapje. Lus ik niet. Doe maar thee, of nog beter; cola zero.

Ik geloof in samenwerken, leren en groeien. Als je hulp nodig hebt in de paardensport of in jouw bedrijf laten we dan contacten. Ik ben er om jou te ondersteunen op jouw weg naar succes.