Ik help jou presteren met jouw paard

Met plezier voor paard en ruiter

Paardenmeisje in hart en nieren

Wat mij kwalificeert om jou goed te kunnen helpen in de paardensport?

Toen ik op mijn 10de -na jaren zeuren- eindelijk op paardrijden mocht, was mijn grote passie geboren. Wat begon met elke week een uurtje rijden. vloeide voort in elke vrije minuut spenderen op en rond de paarden. Een paardensportcarrière mocht het echter nog niet heten. Ik reed met een bijrijdfjord in het L1 en was vooral een echt pennymeisje. Toen ik na het afronden van mijn gymnasium de HBO opleiding Equine, Business en Economics ging doen, een eigen paard kocht en de instructeursopleiding ging volgen en met goed resultaat afrondde, begon het toch een serieuzere wending te krijgen. Ik rondde ook de juryopleiding succesvol af en kreeg in 2020 de kans om mijn huidige paard Erena te kopen. Hiernaast heb ik sinds 2023 een tweede paard erbij: Halinda. Met Erena en Halinda ben ik beiden zz-licht geklasseerd. Erena en Halinda staan gestald op DDH stables, waarbij ik train bij Arnold Veldhoen. In dit hele proces van pennymeisje naar fanatiek amazone kwam ik verschillende hindernissen tegen. Ik merkte dat, als je als ruiter echt optimaal wilt presteren, je zelf fysiek en mentaal voor 100% fit moet zijn. Dat is de reden waarom ik mij naast het rijden en lesgeven ben gaan verdiepen in (sport)voeding, personal training en mental coaching.

Daarnaast ben ik eigenaresse van www.bittenshop.nl& www.paardencursusonline.nl Neem ff een kijkje ;).

Ik ben van mening dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Mijn ervaringen en kennis zet ik nu dan ook graag in om andere ruiters te helpen. Wat mij onderscheid van andere instructrices? Ik ben niet alleen instructrice, maar ook jurylid, voedingscoach, personal trainer en mental coach. Hierdoor kan ik je allround coachen. Ik kan je helpen als je denkt dat je nooit een winstpunt gaat halen. Ik kan je helpen als je niet meer op je paard durft. Ik kan je helpen om 10 kilo af te vallen, zodat je weer fit op je paard kunt zitten. Ik kan je helpen om 5 kilometer hard te kunnen lopen om net zo’n goede conditie te krijgen als je paard. Ik kan je helpen om van je wedstrijdspanning af te komen. Maar, dit doe ik alleen met mensen die een even grote DRIVE en PASSIE hebben als ik.  Als je er maar voor 100% voor gaat, dan lukt het ons samen om jouw doelen te behalen. Ik zal je vertellen dat je discipline nodig hebt, dat je je moet committeren en hard moet werken. Als je dat doet is the Sky the limit.

Heel veel lol hebben

Samen en met de paarden

Instructie

Gefocust op dressuur, maar een balkjestraining gaat ook wel lukken.

Mental coaching

Weer zonder angst op je paard, of zonder spanning op wedstrijd. 

Jureren

Je mag mij alleen bellen voor jureren als je niet gaat vragen of ik de 10 naar een 9 kan bijstellen omdat je niet weet hoe je het in moet voeren. 

Ruiterfitness

Laat jezelf eens zweten ipv jouw paard.

Bit & hoofdstelfittingen

Via mijn website www.bittenshop.nl 

Hulp voor hippische ondernemers

In veel paardenbedrijven is het brood vrij droog. Ik kan je helpen; klik bovenaan even op excelleren in bedrijven.