Reviews

Dit is de reden waarom klanten mij inhuren en vertrouwen

Met en aan deze merken heb ik onder andere gewerkt

Ervaring in nagenoeg alle branches en sectoren

In de afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende klanten gewerkt. Vaak ook een bedrijf in jouw branche, van jouw grootte of met jouw businessstrategie. Hieronder zie je een greep uit de bedrijven waar ik met of aan heb gewerkt. 

Dit is wat ze over me zeggen

Feedback is the breakfast of champions

Samenwerken met Veroniek is een verademing. Ze snapt ondernemers. Ze snapt marketing. Ze is daadkrachtig én veerkrachtig en dankzij Veroniek ben ik 1001x zo efficiënt in dat wat ik het liefste doe. Veroniek maakt mijn ondernemerschap nóg leuker.
Kimberley Stein
Ondernemer
Toen we bij Oswalds Verhuur de uitdaging hadden om gekwalificeerde hoogwerkermachinisten te werven, wendden we ons tot Veroniek Pieper voor een creatieve marketingoplossing. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Veroniek heeft met haar expertise en innovatieve benadering een gerichte marketingcampagne ontwikkeld die precies onze doelgroep aansprak. Haar professionele houding, snelle reactietijd en diepgaande kennis van marketing maakten het hele proces soepel en succesvol.
Oswald Scheerder
Oswalds Verhuur BV
Sinds dat ik van Veroniek les heb zijn ik en mijn paarden enorm gegroeid. Ze heeft een fijne manier van lesgeven en zegt waar het op staat, precies wat ik nodig heb om verder in de sport te komen! Ik ben enorm blij met Veroniek als mijn instructrice en zou niet anders meer willen!
Jante Harmsen
De Wolfskuil
Als drukke ondernemer is het vinden van de tijd en middelen voor effectieve marketing altijd een uitdaging. Dit veranderde compleet toen ik ging samenwerken met Veroniek Pieper. Veroniek's aanpak is creatief en efficiënt; ze handelt snel en begrijpt mijn doelgroep omdat ze zelf ook in de paarden werkzaam is. Dankzij haar beheer van mijn social media en website, kan ik me volledig richten op mijn zadels, de ontwikkeling hiervan en klanten. Wat ik als heel prettig ervaar, is de mogelijkheid om met Veroniek te sparren over bredere bedrijfsstrategieën omdat een inzicht van buitenaf toch altijd fijn is. Voor elke ondernemer die een betrouwbare en deskundige marketingpartner zoekt, raad ik Veroniek Pieper ten zeerste aan.
Rilana Sangers
RS saddles